Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Badge Arcade laat je thema's maken voor Nintendo 3DS

Aanstaande vrijdag gratis te downloaden.

Nintendo kondigt vandaag Nintendo Badge Arcade aan voor de Nintendo 3DS. Deze minigame lanceert aanstaande vrijdag (13 november) gratis in de eShop. Je maakt er zelf thema's mee voor het homescherm van je handheld.

Nintendo Badge Arcade is een virtuele grijpmachine, waarbij je elke dag vijf gratis kansen hebt om nieuwe badges te pakken. Dit zijn plakplaatjes van personages en items uit bekende Nintendo-reeksen, zoals Mario, The Legend of Zelda en Animal Crossing.

Die badges gebruik je vervolgens om je homescherm mee te decoreren. Screenshots van je creaties deel je met anderen via Miiverse. Wil je vaker dan vijf keer op een dag grijpen, dan kun je zo vaak je wilt vijf extra beurten bijkopen. Dat kost je elke keer 1 euro.

Nintendo zegt dat er regelmatig nieuwe badges aan de minigame worden toegevoegd. In Japan is Nintendo Badge Arcade uit sinds december vorig jaar. Inmiddels zijn er daar meer dan 3000 badges te verzamelen.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Nintendo Badge Arcade

Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties