Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Invisible, Inc. krijgt Contingency Plan DLC

Incogni-tof.

Ontwikkelaar Klei Entertainment kondigt de Contingency Plan-uitbreiding voor Invisible, Inc. aan. De downloadbare content komt op 12 november uit en kost 4,99 euro.

Contingency Plan voegt vier nieuwe agents aan de game toe. Je krijgt ook de beschikking over nieuwe programs, wapens, voorwerpen en augments.

De DLC introduceert nieuwe soorten guards en veiligheidssystemen. Contingency Plan voegt bovendien tien extra moeilijkheidsgraden aan Invisible, Inc. toe.

Je agents krijgen middels een aantal extra missies meer tijd om zich op deze hogere difficulty voor te bereiden. Zo is het middelste gedeelte van de campaign uitgebreid met extra content. Ook zitten er meerdere nieuwe side objectives in de DLC.

Invisible, Inc. is een turn-based stealth game die zich in een cyberpunkwereld afspeelt. De game is deze zomer uitgekomen voor de pc, Mac en Linux. Klei werkt op dit moment aan een PlayStation 4-versie van Invisible, Inc.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Invisible, Inc.

iOS, PS4, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties