Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony hint naar onthulling nieuwe games tijdens Paris Games Week

Bedrijf houdt op 27 oktober een persconferentie.

Sony is van plan om tijdens de Paris Games week een aantal nieuwe games aan te kondigen. Dat maakt het bedrijf bekend op het officiële PlayStation blog.

Sony-medewerker Fred Dutton meldt op het blog dat het bedrijf morgen een persconferentie organiseert. Deze vindt om 18:00 Nederlandse tijd plaats in La Grande Arche de la Défense in Parijs. In het bericht wordt niet op de precieze inhoud van de persconferentie ingegaan.

Dutton laat wel weten dat Sony zowel nieuwe aankondigingen als updates voor eerder onthulde games op het programma heeft staan. Hij geeft ook aan dat de persconferentie in eerste instantie voor Europese gamers is bedoeld. Sommige aankondigingen zijn niet van toepassing op bijvoorbeeld Amerika of Japan.

Sony's persconferentie is morgen live te volgen via het officiële PlayStation Twitch kanaal. Vorige week onthulde de studio custom faceplates voor de PlayStation 4.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties