Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix schrapt pre-orderprogramma Deus Ex: Mankind Divided

We vroegen er nooit om.

Uitgever Square Enix maakt bekend dat het bedrijf het speciale pre-orderprogramma voor Deus Ex: Mankind Divided schrapt.

Ontwikkelaar Eidos Montreal maakte in augustus het 'Augment your Pre-order' programma bekend. Dit is een systeem dat naar het aantal pre-orders voor de game kijkt. Hoe hoger het aantal bestellingen, hoe beter de extra digitale content.

Deze content was in verschillende niveaus opgedeeld. Elk niveau had een aantal bonussen om uit te kiezen, zoals extra skins of een soundtrack. De hoogste trede in het programma vervroegde de releasedatum van Mankind Divided met vier dagen.

Square heeft nu besloten om alle bonussen meteen beschikbaar te maken voor iedereen die de game van tevoren bestelt. De releasedatum van Mankind Divided wordt echter niet vervroegd.

Deus Ex: Mankind Divided komt op 23 februari uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Randolfs Mankind Divided preview lees je op de site.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Mankind Divided

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties