Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Konami: 'We blijven AAA-games maken'

Eerdere geruchten blijken onjuist.

Konami meldt via twee verschillende kanalen toch AAA-games te blijven maken. Het bedrijf reageert op eerdere geruchten, waarbij werd gezegd dat er enkel nog gefocust zou worden Pro Evolution Soccer en mobiele titels.

PR-manager Su-Yina Farmer zegt op Twitter: "Hopelijk is het brengen van geruchten en speculaties als nieuws, niet de nieuwe standaard. We hebben net twee topgames uitgebracht," verwijzende naar Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Pro Evolution Soccer 2016.

Een Reddit-gebruiker plaatst daarnaast een reactie die hij van de klantenservice van Konami heeft ontvangen. Daarin staat: "We weten niet precies waar dit gerucht vandaan komt, maar wees gerust. We blijven gewoon werken aan consolegames en reeksen als Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Pro Evolution Soccer en alle anderen. Er zijn teams die daar nu hard aan werken en je mag ze in de toekomst verwachten."

Lees op Eurogamer Benelux de Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain review van Yvo. Aan de Pro Evolution Soccer 2016 review wordt momenteel gewerkt.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

PES 2016

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties