Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny: The Taken King vestigt downloadrecord

"De franchise wint wederom aan momentum"

Destiny: The Taken King vestigt het record voor meest gedownloade game op de eerste verkoopdag in de geschiedenis van PlayStation, laat uitgever Activision weten.

Hoewel concrete cijfers niet beschikbaar zijn, zegt Activision baas Eric Hirshberg dat het de oorspronkelijke release van Destiny vorig jaar september overstijgt. Dat was op zijn beurt weer de grootste launch van een nieuwe gamereeks in de geschiedenis. "Het is veilig om te stellen dat de Destiny-franchise wederom aan momentum wint", zegt Hirshberg.

The Taken King brak niet alleen het downloadrecord, maar de uitgever zag ook een toename in de piek van het totaal aantal speler dat op een dag online was en de hoeveelheid spelers die op hetzelfde moment online waren.

Destiny: The Taken King is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Lees onze Destiny: The Taken King walkthrough voor de ultieme gids om Oryx te verslaan.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties