Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Japanse releasedatum Persona 5 is uitgesteld

Westerse releasedatum nog niet bekend.

Atlus maakt vandaag op de Tokyo Game Show bekend dat de Japanse releasedatum van Persona 5 tot zomer 2016 is uitgesteld.

Er stond oorspronkelijk een wereldwijde release van de Japanse role-playing game gepland voor winter 2015. De Japanse releasedatum is nu uitgesteld, maar het is niet duidelijk of de game in 2016 ook in het Westen verkrijgbaar is.

In Persona 5 veranderen een groep studenten in gemaskerde dieven. Ondersteund door een zwarte kat vechten ze 's nachts tegen schaduwmonsters door Personas op te roepen. Het normale leven gaat echter door, dus de volgende ochtend zitten ze weer in de schoolbanken.

Een trailer met nieuwe gameplaybeelden is hieronder te bekijken. Eerder werd in de eerste Persona 5 gameplay trailer duidelijk dat de personages ditmaal ook kunnen springen. Persona 5 wordt ontwikkeld voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Cover image for YouTube videoペルソナ5 PV#03

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Persona 5

PS4, PS3

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties