Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom kondigt Resident Evil 2 Remake aan

Op lang verzoek van fans.

Capcom werkt aan een remake van Resident Evil 2. Dat laat de Japanse ontwikkelaar via zijn officiële YouTube-kanaal weten.

De remake van de klassieke survival horrorgame wordt onthuld door producer Yoshiaki Hirabayashi die ook verantwoordelijk is voor de Resident Evil Remake voor de Nintendo GameCube. Hirabayashi zegt dat Capcom weet dat fans al jarenlang om een remake van Resident Evil 2 vragen, maar dat het nu pas mogelijk is om de game te ontwikkelen.

Omdat de titel nog maar net in ontwikkeling is, is er momenteel geen verdere informatie over beschikbaar. Wel zegt Hirabayashi ernaar uit te kijken binnenkort meer informatie te bieden over deze langverwachte Resident Evil-ervaring.

Eerder kondigde Capcom al een Resident Evil Zero Remaster aan. Begin dit jaar werd bekend dat de Resident Evil HD Remaster een verkooprecord heeft gevestigd voor zowel PlayStation Network als Capcom.

Cover image for YouTube videoResident Evil 2 Remake – Special Message from Producer “H”

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Resident Evil 2 Remake

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties