Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront bèta binnenkort van start

Companion website ook aangekondigd.

De bèta van Star Wars Battlefront is vanaf begin oktober speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maken uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar DICE bekend.

De bèta bestaat uit drie verschillende modi, waaronder Walker Assault. In deze modus nemen Rebel Alliance en Imperial Empire het op de planeet Hoth tegen elkaar op. Walker Assault is speelbaar met 40 man.

Je hebt tevens de optie om een coöperatieve Survival Mission op Tatooine te spelen. Hierin vechten twee spelers tegen grote aantallen vijanden. De bèta geeft je ook toegang tot Drop Zone, een modus waarover op dit moment nog niks bekend is.

De Star Wars Battlefront Companion is ook onderdeel van de bèta. Dit is een website die je in staat stelt om in-game Credits te verdienen die je gebruikt om wapens, Star Cards en andere voorwerpen te kopen.

De Companion biedt je tevens de mogelijkheid om de wapenuitrusting en het uiterlijk van je personage aan te passen. Een app-versie van de website is vanaf 20 november beschikbaar voor apparaten die draaien op iOS of Android.

Star Wars Battlefront komt op 20 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Cover image for YouTube videoStar Wars: Battlefront Fighter Squadron announcement and gameplay trailer

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties