Eurogamer.nl

FIFA 16 demo krijgt releasedatum

Met FIFA Ultimate Team Draft, FIFA Trainer en nieuwe Skill Games.

Electronic Arts heeft de releasedatum van de FIFA 16 demo bekendgemaakt. Deze komt enkele weken voor de uiteindelijke lancering van de voetbalgame.

De demo is vanaf 8 of 9 september te downloaden voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De exacte datum is echter afhankelijk van de regio en het platform, maar hier is tot dusver nog geen duidelijkheid over.

In de FIFA 16 demo heb je de keuze uit een tiental voetbalclubs, waaronder FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester City en Paris Saint-Germain. Ook kun je aan de slag met de Amerikaanse en Duitse dameselftallen in FIFA 16. Naast het Santiago Bernabeu stadion zijn Borussia-Park en CenturyLink Field beschikbaar, die beide hun debuut in de serie maken.

De demo bevat naast oefenwedstrijden een aantal van de nieuwe onderdelen in FIFA 16. Naast vrouwenvoetbal kun je tevens FIFA Ultimate Team Draft, FIFA Trainer en een zestal nieuwe Skill Games uitproberen. Ook de nieuwe Bundesliga tv-presentatie zit in de demo.

FIFA 16 lanceert op 24 september. De game komt dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit. Wil je meer weten over de voetbalgame? Lees dan zeker de FIFA 16 - Wat we tot dusver weten.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.