Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 34

Met Need For Speed, FIFA 16, PlayStation 4 en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Rainbow Six: Siege uitgesteld tot december
We beginnen het overzicht van deze week gelijk met slecht nieuws. Ubisofts tactische shooter is uitgesteld tot einde van het jaar.

Sony organiseert bèta voor volgende PS4 system software update
Was jij een van de ongelukkigen die tijdens de vorige system software update voor de PlayStation 4 disc read-errors kreeg? Sony springt daar nu iets voorzichtiger mee om.

Tussentijdse patch pc-versie Batman: Arkham Knight binnenkort beschikbaar
Batman heeft altijd de nieuwste technologische snufjes, maar met een eenvoudige pc heeft hij de grootste problemen. Deze tussentijdse patch helpt hem daar misschien bij.

PlayStation Experience 2015 komt in december
Zet het alvast in je agenda, want tijdens dit evenement kun je nieuwe games en trailers verwachten. Of kun je misschien alvast iets tijdens de PlayStation-conferentie op de Paris Games Week verwachten?

Windows 10 draait geen pc games met verouderde DRM
Alles dat op Windows 7 werkt, werkt volgens Boris Schenider-Johne ook op Windows 10. Er zijn echter een paar uitzonderingen.

Call of Duty: Black Ops 3 bèta heeft nieuwe map en modus
Tot en met vandaag is de multiplayer bèta van deze shooter op de PlayStation 4 speelbaar. Goed nieuws: inmiddels kunnen álle PlayStation 4-spelers aan de slag.

Laatste DLC The Witcher 3 uit op Xbox One
Inmiddels is de laatste van de zestien gratis DLC voor de RPG uit. De makers hopen ook dat andere studio's dit voorbeeld volgen en meer gratis downloadbare uitbreidingen uitbrengen.

Sony onthult Darth Vader-versie van PlayStation 4
Einde van het jaar komt niet alleen een nieuwe Star Wars-film, maar ook Star Wars Battlefront uit. Sony brengt daarom een speciale PlayStation 4-bundel uit.

17 wagens voor Need for Speed bevestigd
De eerste set auto's van Need For Speed zijn onthult. Met onder meer een BMW M3, Toyota Supra, Porsche 911 GT3... dat wordt moeilijk kiezen.

Bekijk op YouTube

Reviews & previews

Blues and Bullets - Episode 1 review
Blues and Bullets moet het niet hebben van z'n puzzels of shootouts, maar wel van een intrigerend verhaal en zijn neo noir-stijl. Je leest het allemaal in Nathans review.

Just Cause 3 is een explosieve speeltuin
Einde van het jaar komt het derde deel in de Just Cause-serie uit. Daredevil Derek krijgt tijdens de Gamescom een controller in zijn handen geduwd en speelt de game.

Tearaway Unfolded benut de PS4-controller op unieke wijze
Tearaway komt op 8 september naar de PlayStation 4. Maar hoe port je een game die leunt op unieke PlayStation Vita-functies? Dirk legt het je uit.

Kingdom Hearts 3 - Wat we tot dusver weten
Na jarenlange radiostilte komt er eindelijk steeds meer over het derde deel naar buiten. Hoogtijd om alles over het verhaal, de werelden, het vechtsysteem en de releasedatum voor je op een rijtje te zetten.

FIFA 16 - Wat we tot dusver weten
Binnenkort is de aftrap van het nieuwe FIFA-seizoen. In dit overzicht lees je alles over de gameplay, FUT, Career Mode, edities en nog veel meer.

Bekijk op YouTube

Overige

De 10 bizarste Japanse games ooit
Vliegende bodybuilders, daten met duiven of je vinger in iemands kont stoppen. Zoals Obelix altijd zegt: rare jongens, die ... euh ... Japanners.

De 14 meest teleurstellende sequels ooit
Een goede game maken is één, maar een goed vervolg maken het ander. In dit overzicht vind je teleurstellende sequels, waar je er vast wel een paar van gespeeld hebt.

8 games die dringend een sequel verdienen
Daartegenover zijn er ook games die schreeuwen om een vervolg.

Forza Motorsport 6 - Alle auto's op een rijtje
Volgende maand lanceert het nieuwste deel in de Forza-reeks, met meer dan 450 auto's. Wij zetten alle bolides in de racegame voor je op een rijtje.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

FIFA 16

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

See 4 more

Forza Motorsport 6

Xbox One

Just Cause 3

PS4, Xbox One, PC

Need for Speed

PS4, Xbox One, Nintendo GBA, PC

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties