Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tussentijdse patch pc-versie Batman: Arkham Knight binnenkort beschikbaar

Verbetert o.a. de framesnelheid.

Uitgever Warner Bros. maakt bekend dat er binnenkort een tussentijdse patch voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight uitkomt.

De uitgever laat in een bericht op de Arkham Knight Steam-pagina weten dat de patch op dit moment wordt getest. De verwachting is dat de update binnen enkele weken te downloaden is.

De patch verbetert volgens Warner Bros. onder andere de framesnelheid van Arkham Knight. De update pakt tevens problemen met het gebruik van VRAM, de maximale framesnelheid en stotterende beelden aan.

De game krijgt ook een groter aantal grafische opties. Deze maken het mogelijk om Motion Blur, Chromatic Abberation en Film Grain aan of uit te zetten. Een VRAM-meter houdt bij hoeveel grafisch geheugen je videokaart nog overheeft.

De pc-versie van Arkham Knight kampt al sinds de release van de game met grote problemen. Vorige maand meldden anonieme testers dat de uitgever al maanden van de problemen met de pc-versie van Arkham Knight wist.

Cover image for YouTube videoOfficial Batman: Arkham Knight Launch Trailer

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties