Eurogamer.nl

Call of Duty: Black Ops 3 bčta heeft nieuwe map en modus

Ook level cap verhoogd.

Momenteel is voor de PlayStation 4 de Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bčta speelbaar. Dankzij een update is er een nieuwe map en modus beschikbaar. Ook is de level cap verhoogd.

De beschikbare maps zijn Hunted, Combine en Evac. Daar is nu Stronghold aan toegevoegd. Daarnaast is er een nieuwe modus speelbaar. Naast Team Deathmatch, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag en Search & Destroy kun je nu ook met Uplink aan de slag, die in Call of Duty: Advanced Warfare zijn debuut maakte.

Ook is de level cap van 28 naar 34 verhoogd. Volgens Treyarchs design director David Vonderhaar heeft minder dan 10 procent van de bčta-spelers het hoogste level van voor de update bereikt. Als je tot level 28 komt, krijg je vier extra Specialists tot je beschikking.

De PlayStation 4 bčta loopt tot en met zondag 23 augustus. De pc- en Xbox One-versie zijn van 26 tot 30 augustus. Hier lees je alvast alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 3. De preview van de bčta volgt een dezer dagen.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.