Eurogamer.nl

Sony organiseert bta voor volgende PS4 system software update

Bta begint in september.

Sony organiseert een bta voor de volgende system software update van de PlayStation 4. Dat maakt het bedrijf zelf bekend.

De bta dient om de functionaliteit van de nieuwste update te testen. De vorige system software update zorgde er namelijk voor dat sommige spelers disc read-errors kregen, waardoor games onspeelbaar zijn geworden. Met deze bta wil Sony waarschijnlijk voorzichtiger te werk gaan.

Om aan de bta deel te nemen heb je een PlayStation 4, een internetverbinding en een master account nodig. Sub-accounts kunnen niet deelnemen aan de test. Wie meedoet kan tijdens de test naar believen terugkeren naar de vorige versie van de PlayStation 4 software (versie 2.57).

Hier kan je je inschrijven voor de system software bta.

De bta begint in september. Het aantal plaatsen is beperkt.

Het is nog niet bekend welke features de nieuwe update toevoegt.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.