Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twitch speelt Dark Souls

'We all die together.'

Streamingsite Twitch geeft kijkers de mogelijkheid om gezamenlijk Dark Souls te spelen. Op de livestream van TwitchPlaysDark krijg je een overzicht van de handelingen die je kunt uitvoeren. Je kuht vervolgens via het chatvenster het personage besturen. Echter, je speelt de game samen met 1000 andere spelers die tegelijkertijd verschillende bevelen invoeren.

Eerder organiseerde Twitch al een TwitchPlays voor Pokémon: Fire Red en Metal Gear. Het duurde 18 dagen voordat de community Pokémon had uitgespeeld. Twitch had met Metal Gear minder moeite: de credits rolden daar na vier dagen al over het scherm.

Op de onderstaande link kun je het avontuur van "otwasd" volgen. Op het moment van schrijven hebben de spelers het gepresteerd om de game te resetten, de eerste bonfire te activeren en een trap te beklimmen.

Naar verwachting is de Twitch-community nog wel even met Dark Souls bezig. Dark Souls 3 komt daarentegen al heel snel uit. onlangs onthulde de ontwikkelaar dat Dark Souls 3 een keerpunt in de serie zal zijn.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties