Eurogamer.nl

CD Projekt brengt officiŽle mod tools The Witcher 3 uit

Manipuleer de open wereld naar wens.

Ontwikkelaar CD Projekt Red brengt de officiŽle mod tools uit voor The Witcher 3.

De ModKit laat je de open wereld role-playing game op de pc modden. Zo kunnen de textures geÔmporteerd en geŽxporteerd worden om verschillende objecten in de wereld van The Witcher 3 naar wens aan te passen. Tevens zijn de script-bestanden te bewerken, om bijvoorbeeld de waarde van objecten zoals wapens te manipuleren.

De ontwikkelaar voegt ook vier voorbeeld-mods aan het pakket toe, om je op weg te helpen. De voorbeelden tonen onder andere hoe je Geralts kleding en zijn paard Roach aanpast.

De officiŽle ModKit is te downloaden via de website van Nexus Mods. Lees onze The Witcher 3 walkthrough voor een stap-voor-stap gids om alle quests te voltooien. Je leest Carls bevindingen in zijn The Witcher 3 review.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.