Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 is 54 miljoen keer verscheept

Ka-ching.

Take-Two Interactive kondigt aan dat er inmiddels 54 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto 5 zijn ingekocht door winkeliers.

Exacte verkoopcijfers zijn daarbij niet bekendgemaakt. Het betreft enkel uitgestuurde zendingen naar winkels. Naast Grand Theft Auto 5 zorgden met name GTA Online, NBA 2K15, Borderlands: The Handsome Collection en WWE 2K15 voor de opbrengsten van Take-Two in het tweede kwartaal van 2015, dat liep van 1 april tot en met 30 juni.

Cover image for YouTube videoGrand Theft Auto V: First Person Experience

De totale opbrengsten in deze periode bedragen 366,4 miljoen dollar, terwijl dat in het tweede kwartaal van 2014 nog 151,6 miljoen dollar was. Dit laat zich vertalen naar een nettowinst van 34,2 miljoen dollar, terwijl het bedrijf vorig jaar in dezelfde periode nog een nettoverlies maakte van 11,2 miljoen dollar.

Grand Theft Auto 5 lanceerde in 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Eind vorig jaar kwam er een opgepoetste versie uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game is inmiddels ook op de pc uit. Lees ook Yvo's Grand Theft Auto 5 voor PS4 en Xbox One review. Gelukkig werken de GTA 5 cheats ook op pc, PS4 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties