Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Update voor Splatoon brengt Squad Battle, Private Battle, verhoogde level cap

Meer wapens, nieuwe outfits, meer...

Nintendo onthult vandaag dat Splatoon op 6 augsustus een grote update krijgt met daarin onder meer de nieuwe modi Squad Battle en Private Battle. Tevens kun je hoger in level stijgen.

In Squad Battle stel je 'squads' van twee tot vier vrienden samen, om gezamenlijk Ranked Battles mee te spelen tegen andere squads.

Private Battle laat je zelf de map, de modus en de toegestande wapens instellen. Deze speel je vervolgens met vrienden in teams die een ook een oneven aantal spelers kan tellen, zoals bijvoorbeeld twee tegen zes.

In alle modi wordt de level cap verhoogd van 20 naar 50 en en Ranked Battle kun je stijgen naar S en S+, waar momenteel A+ nog de hoogste rang is.

Ook komen er twee nieuwe wapens bij, de Slosher (een emmer vol inkt) en de Splatling (een op te laden mitrailleur). Tot slot maken nog 40 nieuwe kledingstukken onderdeel uit van de update.

De augustus-update is gratis, zoals alle extra content voor Splatoon tot dusver. In een later stadium volgt nog een nieuwe modus, Rainmaker Ranked Battle.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Splatoon

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties