Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Baldur's Gate-uitbreiding Siege of Dragonspear onthuld

25 uur extra content.

Ontwikkelaar Beamdog onthult Siege of Dragonspear, een uitbreiding voor Baldur's Gate: Enhanced Edition die 25 uur aan nieuwe content belooft. Het avontuur vormt een brug tussen de gebeurtenissen in Baldur's Gate en Baldur's Gate 2.

Waar Beamdogs eerste twee Enhanced Editions van Baldur's Gate opgepoetste versies waren van reeds bestaande RPG's, is Siege of Dragonspear helemaal nieuw. Je verkent er onder meer de Sword Coast met dezelfde cast als uit de originele game, inclusief vier nieuwe personages.

De game kent een cross-platform multiplayermodus en een 'story mode,' die geen Game Over-schermen kent. De modus is er speciaal voor wanneer je puur voor het verhaal speelt en niet voor de uitdagende gameplay.

Tevens is er een nieuwe class, de Shaman. Een releasedatum en prijs voor Baldur's Gate: Siege of Dragonspear is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat deze dit jaar nog lanceert voor de pc, Mac en Linux. Daarna volgt de Android- en iOS-versie.

Cover image for YouTube videoBaldur's Gate: Siege of Dragonspear - Expansion Announcement Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

Android, iOS, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties