Eurogamer.nl

Multiplayer beta Call of Duty: Black Ops 3 heeft datum

Eerst op PlayStation 4.

Ontwikkelaar Treyarch onthult op Twitter dat de multiplayer bčta van Call of Duty: Black Ops 3 start op 19 augustus, in eerste instantie alleen op de PlayStation 4. In een later stadium wordt deze ook verwacht voor de pc en Xbox One.

Tijdens de E3 maakte Sony bekend dat Black Ops 3 PlayStation 4-exclusieve content krijgt, zoals in het verleden de Xbox-consoles als eerste nieuwe multiplayermaps kregen. Toegang tot de bčta is te verkrijgen wanneer je de game voor de releasedatum besteld.

Lees in de Call of Duty: Black Ops 3 preview wat we tot dusver over de shooter weten. De game lanceert op 6 november, ook nog voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.