Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 27

Met onder andere Minecraft, Mad Max en de gratis PS Plus games.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Where The Cat And Wolf Play is gratis DLC voor The Witcher 3
Where The Cat And Wolf Play is sinds deze week als gratis downloadbare uitbreiding voor het derde Witcher-deel te downloaden. Het contract is een nieuwe uitbreiding in een reeks gratis DLC's.

Dit zijn de gratis games voor PlayStation Plus in juli
Het aanbod gratis games voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita zijn bekend. Kleine wijziging: de gratis PS Plus games worden vanaf juli elke eerste dinsdag van de maand vervangen.

'Warner Bros. wist al maanden van problemen pc-versie Batman: Arkham Knight'
De pc-versie kampt sinds de lancering met problemen zoals framedrops en crashes. En volgens anonieme testers is uitgever Warner Bros. al maanden op de hoogte hiervan. Een doekje voor het bloeden: er is inmiddels een Batman: Arkham Knigth patch uit.

Fallout Shelter voor Android lanceert in augustus
Goed nieuws voor mensen met een Android-toestel. Fallout Shelter komt deze zomer ook voor Android uit.

Video: E3 gameplay demo Uncharted 4 gaat verder waar vorige stopte
Tijdens de afgelopen E3-beurs toonde Sony ruim zeven minuten aan nieuwe gameplaybeelden van Nathan Drakes nieuwe avontuur op de PlayStation 4. Inmiddels heeft Sony de resterende zeven minuten van de trailer online gezet.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time deze week verkrijgbaar in Wii U eShop
De nodige Nintendo 64-klassiekers worden voor de Wii U uitgebracht. Na Mario 64 en Donkey Kong 64 is het deze week de beurt aan The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Eerste trailer Minecraft: Story Mode toont hoofdrolspelers
Telltale Games is bekend van Game of Thrones, The Walking Dead en Tales from the Borderlands. De ontwikkelaar werkt momenteel ook aan Minecraft: Story Mode en toont tijdens Minecon 2015 de eerste trailer.

Bekijk op YouTube

Reviews en previews

Her Story review
Simon Smith is verdwenen en zijn echtgenote Hannah wordt door de politie verhoord. Inspecteur Nathan trekt in deze intrigerende indiegame op onderzoek uit.

Mad Max: Savage Road wordt zo gestoord als de films
Derek bezoekt Avalanche Studios in Zweden en gaat hands-on met Mad Max: Savage Road. Net als de film Mad Max: Fury Road gaat de game gepaard met het nodige explosieve autogeweld en vreemde humor in een desolate apocalyptische landschap.

Bekijk op YouTube

Meest opvallende E3 2015 trailers
De meest opvallende E3 2015 trailers hebben we voor je op een rijtje gezet. Verstand op nul en kijken maar!

Batman: Arkham Knight - Most Wanted missies
Stop alle criminele activiteiten in Gotham City door de Most Wanted-missies op te lossen. Bekijk ook de rest van de Batman: Arkham Knight walkthrough.

Bekijk op YouTube

Read this next