Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fallout Shelter op eerste plaats in App Store

Voert lijsten aan in 48 landen.

Fallout Shelter voert sinds zijn release de lijst van meest gedownloade games aan, en dat in 48 landen. In 25 landen is het de best gedownloade app. Dat maakt Bethesda Softworks bekend.

De mobiele versie van Fallout staat dus voor Candy Crush Saga, is de derde meest gedownloade app in de Verenigde Staten en wereldwijd overschrijdt het dagelijkse aantal speelsessies de 70 miljoen.

"We spelen voortdurend games op onze telefoon, en we hebben er altijd één willen maken" zegt Todd Howard, gameregisseur en uitvoerend producent bij Bethesda Game Studios. "Dat onze eerste mobiele game meteen zo'n respons krijgt, is ronduit geweldig. Het toont aan dat gamers diepgang weten te waarderen en dat ze evenveel van Fallout houden als wijzelf.

Bethesda heeft Fallout Shelter voor Android bevestigd. Intussen is de game uit voor iOS. In de Fallout Shelter review van Bruce lees je waarom deze free-to-play game een aanrader is.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fallout Shelther

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties