Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Roy en Ryu naar Super Smash Bros. for Wii U/3DS

UPDATE: Bevestigd, direct te downloaden.

UPDATE: Nintendo maakt zojuist bekend dat Roy uit Fire Emblem en Ryu uit Street Fighter downloadbare personages zijn voor Super Smash Bros. for Wii U/3DS, die nu samen met Lucas te downloaden zijn in de eShop.

Roy en Lucas kosten 3,99 euro per stuk, per game. Wil je ze zowel in de Wii U- als in de Nintendo 3DS-versie, dan betaal je 4,99 euro. Ryu kost op die manier respesctievelijk 5,99 en 6,99 euro. Het karakter wordt gebundeld met het Suzaku-Kasteel level.

Bekijk hieronder de volledige Nintendo Direct terug.

Bekijk op YouTube

ORIGINEEL: Online zijn videobeelden en renders opgedoken die er op zouden wijzen dat Roy uit Fire Emblem en Ryu uit Street Fighter aan Super Smash Bros. for Wii U/3DS worden toegevoegd (via Reddit).

Onderstaande video's tonen de vechters in actie. Ryu zou voor het eerst zijn opwachting maken in Super Smash Bros., terwijl Roy voor het eerst én voor het laatst meedeed in Super Smash Bros. Brawl voor de GameCube.

De renders tonen beide karakters nogmaals, ook in verschillende outfits. Daarnaast zou er een speciale stage zijn voor Ryu. Hackers zouden die informatie te weten zijn gekomen door de Japanse versie van de game binnen te dringen en te zoeken naar geheime data, ook wel 'datamining' genoemd.

Eerder al zouden daar geluidsbestanden uit zijn voortgekomen, die op Roy en Ryu wezen. Ook nieuwe outfits voor Mii-vechters en een trofee van Splatoon zijn nu tevoorschijn gekomen.

Nintendo zendt morgen 14 juni om 16:40 een Nintendo Direct uit, die helemaal in het teken staat van Super Smash Bros for Wii U/3DS. Lucas komt dan tevens uit als downloadbaar personage.

Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Super Smash Bros. 3DS

Nintendo 3DS

Super Smash Bros. Wii U

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties