Eurogamer.nl

Call of Duty: Black Ops 3 bevestigd voor PlayStation 3 en Xbox 360

Met enkele verschillen.

Call of Duty: Black Ops 3 komt naar PlayStation 3 en Xbox 360, zo bevestigt Activison.

"Black Ops 3 gebruikt dan wel ten volste de capaciteiten van pc, PlayStation 4 en Xbox One," luidt het op de Activision Blog: "Maar we beseffen dat veel fans de overstap naar de nieuwe generatie nog niet gemaakt hebben."

Het is niet hoofdontwikkelaar Treyarch die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de PlayStation 3 en Xbox 360 versie van de shooter, maar studio's Beenox en Mercenary Technology.

De PlayStation 3 en Xbox 360 versie van Black Ops 3 omvat de campaign, multiplayer- en zombie-modi, maar Activision geeft aan dat "er wel wat verschillen tussen de generaties zijn".

Zo is co-op in de PlayStation 3 en Xbox 360 versie tot twee spelers beperkt, terwijl de versie voor de huidige generatie co-op voor vier spelers ondersteunt. Bovendien komt de geplande multiplayer bčta enkel naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Activision bevestigt ook dat de game niet naar Wii U komt. Ook Advanced Warfare lanceerde niet op Nintendo's console.

Meer informatie over Black Ops 3 volgt volgende week op de E3-beurs. Activision kondigde de game eind april met de Black Ops 3 trailer officieel aan. Yvo bundelde reeds alle informatie in Black Ops 3: Wat we tot dusver weten.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

ADVERTENTIE

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.