Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hatoful Boyfriend: Holiday Star aangekondigd

In de herfst mag je weer duiven versieren.

Duiven dating sim Hatoful Boyfriend: Holiday Star komt in de herfstperiode uit voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Dat maakt uitgever Devolver Digital bekend.

"Fans van Hatoful Boyfriend reizen door fantasievolle werelden en ontmoeten daar gaandeweg gevederde, romantische partners. Onder andere een wintersprookjesland en een mysterieuze wereld van waterverf zijn te bewonderen," aldus uitgever Devolver over deze sequel.

In de originele Hatoful Boyfriend moet de speler duiven versieren door middel van interacties. De game drijft daarmee de spot met de vele dating sims die ongekend populair zijn in Japan.

Het eerste deel is momenteel via Steam beschikbaar voor de pc, Mac en Linux. De PlayStation 4- en PlayStation Vita-versie komen deze zomer uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hatoful boyfriend

PS4, PlayStation Vita, PC, Mac

Hatoful Boyfriend: Holiday Star

PS4, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties