Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Splatoon krijgt vandaag Ranked-modus, nieuw wapen en level

Port Mackerel en N-Zap '85.

Splatoon krijgt vandaag diens eerste downloadbare uitbreiding, zo kondigt Nintendo aan via een Nintendo Direct-uitzending. Daarbij wordt de Ranked-modus beschikbaar, speel je met het nieuwe N-Zap '85-wapen en ontgrendel je het nieuwe level Port Mackerel.

De content is gratis te downloaden. De Ranked-modus is speelbaar voor iedereen die level 10 heeft bereikt. Hierin speel je de Splat Zones-modus, waarbij je kleine gedeeltes van de levels moet veroveren en verdedigen.

De N-Zap '85 is gebaseerd op het Duck Hunt-wapen van de NES-game uit de jaren tachtig. Het geweer werkt volgens Nintendo zeer efficiënt met inkt en schiet in snel tempo ladingen inkt af.

Port Mackerel is een industrieel level met containers, bewegende trucks en veel objecten om achter te schuilen. Nintendo beweert dat je hier je tactieken volledig moet herbouwen.

In Dereks Splatoon review lees je zijn bevindingen over de kleurrijke multiplayershooter. De game is nu verkrijgbaar voor de Wii U. Bekijk hieronder de betreffende Nintendo Direct-uitzending.

Bekijk op YouTube

Read this next