Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Syndicate heeft vier Special Editions

God Save the Queen!

Assassin's Creed Syndicate heeft vier verschillende Special Editions. Dat maakt ontwikkelaar Ubissoft bekend.

Als je Assassin's Creed Syndicate vantevoren bestelt, dan krijg je automatisch toegang tot de Darwin and Dickens Conspiracy Mission. Dit is een bonusmissie waarin hoofdpersoon Jacob Frye beide historische figuren te hulp schiet. Deze extra content is ook beschikbaar als je de reguliere versie van Assassin's Creed Syndicate koopt.

De Gold Edition geeft je naast de game ook toegang tot de Assassin's Creed Syndicate Season Pass. Je krijgt bovendien de beschikking over een exlusieve Baker Street Outfit.

De Rooks Edition van Assassin's Creed Syndicate bevat een tweede extra missie, Runaway Train. Deze versie van de game bevat daarnaast ook een boek met afbeeldingen, de soundtrack van de game, een kaart van Londen en een Collector's Box.

De Charing Cross Edition geeft je toegang tot de Runaway Train mission, een boek met afbeeldingen, de soundtrack, een kaart en een 26cm hoog Jacob-figuurtje.

Tot slot is er de Big Ben Edition. Dit pakket bevat de Runaway Train missie, een boek met afbeeldingen, de soundtrack van Assassin's Creed Syndicate, De Season Pass, een kaart en een gedetailleerd Jacob-figuurtje. De Big Ben Edition komt tevens met een heupfles en een genummerde litho-afbeelding.

Assassin's Creed Syndicate is afgelopen dinsdag officieel aangekondigd. De game komt in oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Bekijk op YouTube

Read this next