Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Driver Speedboat Paradise nu beschikbaar

Speelbaar op iOS en Android.

Ontwikkelaar Ubisoft laat weten dat Driver Speedboat Paradise vanaf vandaag beschikbaar is. De game is speelbaar op apparaten die draaien op iOS of Android.

Driver Speedboat Paradise speelt zich af in het Driver-universum. Bekende personages uit de reeks passeren in de game de revue, zoals John Tanner en Mike Lazarus. Je kruipt in Speedboat Paradise in de huid van een gelukszoeker die deelneemt aan illegale races met powerboats.

Driver Speedboat Paradise vindt plaats op verschillende locaties over de hele wereld. Elke locatie heeft een dag-en nachtcyclus en verschillende weersomstandigheden. Je krijgt in de game de beschikking over 20 verschillende boten. Je hebt de mogelijkheid om de kleur en onderdelen van deze speedboats zelf aan te passen.

Ubisoft belooft verder dat Speedboat Paradise een realistische en dynamische weergave van water heeft. Hoe dat er precies uitziet zie je in onderstaande trailer.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Driver Speedboat Paradise

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties