Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Games Workshop kondigt Warhammer 40K: Regicide aan

Een bloederig schaakspel.

Uitgever Games Workshop heeft Warhammer 40K: Regicide voorgesteld. Dit is een turn-based strategie- en schaakspel met het uitzicht van een slagveld.

De traditionele schaakstukken zijn vervangen door figuren van Games Workshop zelf, zoals Space Marines en Orks. Ook de speelvelden zijn gebaseerd op games uit het Warhammer 40K-universum.

In de klassieke schaakmodus van Warhammer 40K: Regicide speel je volgens de regels van het schaakspel offline of online wedstrijden. Je kunt ook de Space Marine Blood Angels-campagne doorlopen en zo nieuwe uitdagingen, krachten en elite eenheden vrijspelen.

In de Regicide-modus plan je aanvallen en leid je je soldaten door twee gevechtsfases. Je hebt ook de mogelijkheid van afstand het vuur te openen of psychische krachten te gebruiken.

Warhammer 40K: Regicide komt uit voor de pc, iPad, iPhone en Android-toestellen. De game ondersteunt een cross-platform multiplayer. Een releasedatum is nog niet bekend.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Warhammer 40,000: Regicide

Android, iOS, PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties