Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands 3 niet in ontwikkeling voor PS3 en Xbox 360

Wel voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Borderlands 3 komt alleen uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakt uitgever 2K Games bekend. Op dit moment is de ontwikkeling van de game nog in een vroeg stadium.

2K CEO Karl Slatoff meldt dat er gewerkt wordt aan nieuwe intellectuele eigendommen en vervolgen binnen succesvolle gamereeksen. "Wij kunnen onder andere bevestigen dat 2K en Gearbox Software een next-gen Borderlands ontwikkelen", aldus Karl Slatoff.

Vorige maand werd een oproep gedaan naar de grootste 'badass' in de gamesindustrie om het Borderlands 3-ontwikkelingsteam te versterken.

Op 27 maart komt Borderlands: The Handsome Collection voor PlayStation 4 en Xbox One uit. De bundel bestaat uit Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel! en alle downloadbare uitbreidingen. Tevens is het mogelijk om oude savegames over te zetten naar de nieuwe consoles.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Borderlands: The Pre-Sequel

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties