Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered naar Steam'

Amazon lekt releasedatum.

Een remaster-versie van Fahrenheit komt op 29 januari uit op Steam, zo lekt retailwebsite Amazon. Ontwikkelstudio Quantic Dream heeft nog niet gereageerd op dit gerucht. In Amerika heet de game Indigo Prophecy.

De vermelding van de game is inmiddels van de website verwijderd. Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered komt volgens Amazon uit op de pc en Mac en kost $9,99. De game van ontwikkelaar David Cage krijgt daarbij vernieuwde graphics, controllersupport en een volledig georchestreerde soundtrack. Ook kun je wanneer je wilt wisselen tussen de oorspronkelijke en de aangepaste graphics.

Fahrenheit kwam oorspronkelijk in 2005 uit voor de pc en werd later ook verkrijgbaar op de PlayStation 2 en Xbox. Het is de voorloper van Heavy Rain en Beyond: Two Souls. Je speelt er zowel als een man die zijn onschuld wil bewijzen als de politieagenten die hem verdenken van moord en jacht op hem maken.

Voordat de vermelding van de remaster door Amazon verwijderd werd, is er nog een screenshot genomen. Deze zie je hieronder.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fahrenheit

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.
Reacties