Eurogamer.nl

Call of Duty: Advanced Warfare op PS3 en Xbox 360 krijgt patch

Maar spelers melden nog fouten.

Activision heeft een patch voor Call of Duty: Advanced Warfare op de PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht. Het is dezelfde patch die vorige week voor de huidige generatie spelconsoles uitkwam. Sommige spelers rapporteren echter nog problemen.

De update verhelpt onder andere dat marksman- en camo-uitdagingen na het bereiken van de Prestige-rank resetten. Door een andere fout traden spelers in een match in de spectator-modus toe. Ook de ping-meter moet nu weer correct vernieuwen en je kunt in een private match de eSports-regels gebruiken.

Op de community-site van Call of Duty melden sommige spelers echter dat hun game na die update vastloopt. De fout gebeurt vooral aan het begin of het einde van een multiplayer-match, en meestal op de PlayStation 3.

In de Call of Duty: Advanced Warfare review van Yvo lees je welke opvallende vernieuwingen de multiplayer gekregen heeft.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.