Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne heeft willekeurig gegenereerde zone

From Software toont nieuwe vrienden en vijanden.

Bloodborne heeft een willekeurig gegenereerde zone. Dat maakt Masaaki Yamagiwa van Sony Computer Entertainment Japan bekend op de PlayStation Blog.

Yamagiwa beschrijft de zone als 'een netwerk van ruïnes dat diep onder de stad Yharnam ligt'. Deze ruïnes zien er anders uit voor 'eenieder die dapper genoeg is om ze te betreden'.

Verder vertelt de ontwikkelaar dat de game een vijand bevat die wordt beschreven als een heks die oogballen verzamelt. Je ontmoet in Bloodborne tevens Gyula, een oude jager die lang geleden Yharnam in is getrokken en waar lange tijd niks over is vernomen.

Er is tevens wat informatie over een nieuwe locatie bekendgemaakt. Zo bezoek je in Bloodbornre Cainhurst castle, een oud landhuis wiens inwoners plotseling zijn verdwenen.

Bloodborne wordt gemaakt door de studio die eerder verantwoordelijk was voor Demon's Souls en Dark Souls. De game komt op 27 maart 2015 exclusief uit voor de PlayStation 4.

Cover image for YouTube videoBloodborne Debut Trailer | Face Your Fears | PlayStation 4 Action RPG

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

Related topics
PS4
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties