Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Retro City Rampage: DX volgende week uit op PlayStation-platformen en Wii

Pc- en Xbox 360-versies volgen.

Retro City Rampage: DX komt op 12 november uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. De Wii-versie volgt op 13 november, zo meldt ontwikkelaar Brian Provinciano. Eerder dit jaar kwam de game al uit op de Nintendo 3DS.

De versies voor de Mac, pc en Xbox 360 hebben nog geen exacte releasedatum, maar komen ook volgende week uit als de ontwikkeling goed afloopt. Wie de originele Retro City Rampage reeds op een van deze platformen bezit, krijgt de geüpdatete versie gratis. Er is ook ondersteuning voor Cross-Buy en Cross-Save tussen de Mac en pc.

Voor de PlayStation-consoles is de upgrade van Retro City Rampage niet gratis, maar de Cross-Buy- en Cross-Save-ondersteuning geldt ook voor de drie Sony-platformen. De PlayStation-versie van Retro City Rampage: DX vervangt de originele game op PlayStation Network. Het origineel kun je via de upgrade wel blijven spelen.

"Elke missie voor DX is herwerkt; voertuigen, wapens, uitdagingen, visuele effecten, visuele verbeteringen, checkpoints, moeilijkheidsgraad", vertelt Provinciano. "Van de kern van de game tot de kers op de taart is het meer dan een nieuw likje verf."

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Retro City Rampage

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS

Retro City Rampage: DX

iOS, PS4, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties