Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pre-load problemen Call of Duty: Advanced Warfare PS4 en Xbox One

Maar er is een oplossing.

Op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One ervaren sommige mensen pre-load problemen met Call of Duty: Advanced Warfare. Verschillende gamers op Reddit klagen hierover.

Hoewel de officiële releasedatum 4 november is, kunnen mensen met een Day Zero Edition al een dag eerder met Sledgehammer Games' shooter aan de slag. Sindsdien doen zich problemen voor bij enkele mensen die de game digitaal hebben besteld en alvast willen pre-loaden.

Terwijl op de achtergrond de game wordt gedownload, blijft de installatie op een bepaald percentage hangen. Ook bij het opnieuw opstarten van de console stuit de pre-load op hetzelfde probleem.

Een bijkomend probleem doet zich voor wanneer je de volledige game opnieuw wil downloaden. Bij 100% loopt de console vast en begint het vervolgens het volledige bestand opnieuw te downloaden.

Zowel Sony als Microsoft zijn op de hoogte van de problemen en komen beide met een (tijdelijke) oplossing. Sony raadt zijn gebruikers aan de game volledig te verwijderen en opnieuw te downloaden. Ook Microsoft adviseert Xbox One-bezitters dit te doen en komt snel met een update betreft het probleem.

Cover image for YouTube videoOfficial Call of Duty®: Advanced Warfare Gameplay Launch Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Advanced Warfare

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties