Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cy 4 PvP-modus Battles of Kyrat onthuld

Tien maps beschikbaar bij lancering Far Cry 4.

Ubisoft heeft een nieuwe multiplayer-modus voor Far Cry 4 onthuld, genaamd Battles of Kyrat. In deze modus nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op.

In Battles of Kyrat nemen twee facties het tegen elkaar op. Je hebt de keuze uit Pagan Min's speciale Rakshasa-garde of de Golden Path-rebellen. Elke factie heeft zijn eigen wapens en vaardigheden.

Zo kunnen de Rakshasa olifanten berijden en dieren aanroepen. Ze hebben ook de beschikking over pijl en boog, en zijn in staat om zich te verstoppen in de jungle.

De Golden Path krijgen daarentegen een compleet arsenaal aan wapens en gepantserde voertuigen. Ze hebben ook de beschikking over 'bell towers' die je in staat stellen om vijanden te spotten en markeren.

Battles of Kyrat heeft drie verschillende modi die zich uitspelen over tien verschillende maps. In Outpost moet elk team zo snel mogelijk een command point opzetten. In Propaganda moet elk team een doel vernietigen dat wordt verdedigd door de tegenstander. Demon Mask is een soort Capture the Flag.

Ubisoft onthulde eerder al een arena-modus en een co-op-modus voor Far Cry 4. De game komt uit op 18 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Cover image for YouTube videoBattles of Kyrat - Far Cry 4 Trailer - Eurogamer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties