Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Game of the Year Edition onthuld voor PlayStation 3

Inhoud is gelijkaardig aan Remastered.

Sony onthult vandaag The Last of Us: Game of the Year Edition voor de PlayStation 3. De releasedatum ervan is vastgesteld op 11 november en deze editie kost 39,99 euro, zo is bekendgemaakt op de PlayStation Blog.

De bundel bevat de originele game met de uitbreidingen Left Behind, Abandoned Territories/Reclaimed Territories en de Grounded-modus. Daarin is de game gelijkaardig aan de onlangs gelanceerde Remastered-versie voor de PlayStation 4. Minus de grafische aanpassingen en de fotomodus.

In Left Behind speel je een stukje in de schoenen van Ellie, in de aanloop naar de plot van The Last Of Us. De Territories voegen multiplayermaps toe en Grounded is een extra hoge moeilijkheidsgraad.

Sander speelde de game laatst nog. "The Last of Us blijft een schitterende titel met één van de meest memorabele verhalen uit de recente gamegeschiedenis," zo schreef hij. Check zijn The Last Of Us: Remastered review op Eurogamer Benelux.

Cover image for YouTube videoThe Last of Us story trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties