Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Meerderheid' Driveclub-spelers kan nu verbinding met servers maken

Nog niets bekend over de gratis PlayStation Plus-versie.

Het moet nu voor de meeste Driveclub-spelers mogelijk zijn om verbinding met de online servers van de racegame te maken. Dat schrijft ontwikkelaar Evolution Studios in een bericht op de officiële Driveclub Facebook-pagina.

"We zijn nog steeds bezig onze servers te verbeteren zodat spelers optimaal van de online-mogelijkheden van Driveclub kunnen genieten", aldus Evolution Studios.

In het bericht meldt de ontwikkelaar ook dat het team aan de servers blijft werken totdat alle spelers de online-modus van Driveclub kunnen gebruiken. De studio blijft echter zwijgen over de gratis PlayStation Plus-versie van de game.

"We blijven jullie op de hoogte houden van onze voortgang. En we willen iedereen op het hart drukken dat wij net zo gefrustreerd zijn als jullie door deze problemen. We werken zo hard als we kunnen om alle multiplayercomponenten werkende te krijgen".

Driveclub kampt al ruim een week met ernstige serverproblemen. Het is nu al enige tijd zo dat spelers geen of slechts na lang wachten verbinding kunnen maken met de Driveclub-servers. Ontwikkelaar Evolution Studios heeft geprobeerd de problemen op te lossen middels verschillende patches.

Carl's review van Driveclub lees je op Eurogamer Benelux.

Bekijk op YouTube

Read this next