Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Minecraft heeft releasedatum op PlayStation Vita

Vanaf 15 oktober blokken bouwen op Sony's handheld.

De PlayStation Vita-versie van Minecraft is vanaf 15 oktober digitaal verkrijgbaar. De retail-versie volgt op 19 november.

In mei werd Minecraft aangekondigd voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One. Beide console-versies kwamen vorige maand uit, maar de handheld-versie werd uitgesteld.

De releasedatum van de PlayStation Vita-versie van Minecraft is definitief vastgesteld op 15 oktober. De game is vanaf die datum voor 18,99 euro in de PlayStation Store te downloaden. Fysieke exemplaren liggen vanaf 19 november voor dezelfde prijs in de winkels.

Daarnaast is de PlayStation Vita-versie voor 3,99 euro te upgraden naar een PlayStation 4-versie. Via het Cross-Buy programma is de PlayStation 3-versie gratis om te zetten naar een PlayStation Vita-versie, en vice versa geldt hetzelfde.

4J Studios is verantwoordelijk voor de overzetting van de sandboxgame naar de PlayStation Vita. In september werd bekendgemaakt dat ontwikkelaar Mojang is overgenomen door Microsoft.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Minecraft

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties