Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie patcht Destiny

Patch 1.0.2 past onder andere Engrams aan.

Ontwikkelaar Bungie heeft patch 1.0.2 voor Destiny doorgevoerd. De patch is voornamelijk bedoeld om loot drops aan te passen. Eerder was het zo dat je voor paarse (Legendary) gecodeerde Engrams meestal voorwerpen van lagere kwaliteit terug kreeg. Bungie heeft dit probleem middels patch 1.0.2 rechtgezet.

"Legendary Engrams produceren nu altijd Legendary items," aldus de Destiny patch notes op de website van Bungie.

De patch past daarnaast ook het een en ander aan op het gebied van Daily Heroic Missions, Weekly Heroic Missions en de Vanguard: Tiger Strike Playlist. Deze activiteiten worden nu beter beloond, onder andere met Rare en Legendary Engrams.

Destiny is op 9 september 2014 uitgekomen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Eerdere veranderingen aan Destiny werden niet altijd even goed ontvangen. Zo paste Bungie enige tijd geleden de zogenaamde 'Loot Cave' aan. Dit leidde tot protest onder spelers, die in de 'Loot Cave' een uitgelezen kans zagen om waardevolle items te krijgen.

In de Destiny review van Sander lees je hoe de online shooter heeft uitgepakt.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties