Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste gamebeelden Vane onthuld

Avonturengame van voormalige Team Ico ontwikkelaars.

De Japanse ontwikkelaar Friend & Foe onthult de eerste gameplaybeelden van de avonturengame Vane tijdens de Tokyo Game Show.

De grootste onthulling in de trailer is dat de schaduwachtige jongen de mogelijkheid heeft om in een vogel te veranderen. Buiten dat de nadruk ligt op het ontdekken van de spelwereld, is nog niet veel bekend over de game.

Qua plot wijst de ontwikkelaar op een nog vaag gegeven van een "terugkerende droom van meer dan duizend jaar oud" en "een land dat afgesloten is van de buitenwereld door muren van zand". Wat dit allemaal precies betekent is momenteel nog giswerk.

Friend & Foe is de nieuwe gamestudio van de voormalige ontwikkelaars van Team Ico, de studio die bekend staat om de PlayStation 2-games Ico en Shadow of the Colussus. Bij de onthulling van de nieuwe studio werd bekend dat de ontwikkelaar niet alleen aan Vane werkt, maar ook aan de game Dangerous Men.

Vane staat momenteel gepland voor de pc, maar een releasedatum is nog niet bekend. Wel zegt de ontwikkelaar interesse te hebben om de game ook op andere platformen uit te brengen.

Cover image for YouTube videoVane - TGS Teaser 2014

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Vane

PS4, PC

Related topics
PC
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties