Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft lanceert Project Widow

Een online tour langs de locaties van Assassin's Creed Unity.

Ubisoft lanceert de online tour Project Widow in aanloop naar de release van Assassin's Creed Unity.

In Project Widow krijgen bezoekers een 360 graden-stratentocht door een aantal locaties in Parijs. Zo kun je de Bastille, Notre Dame en Place de la Concorde bezoeken. Tijdens de tocht krijg je ook ontwerpen en video's uit Unity en heb je de mogelijkheid om meer over de Franse Revolutie te weten te komen en hoe Ubisoft dit in de game heeft verwerkt.

De website bevat vertellingen die ingesproken zijn door de acteur Andy Serkis. Hij is bekend voor zijn rol als Gollum in Lord of the Rings en verrichte daarnaast werk in andere games zoals Heavenly Sword. Hoewel Serkis zijn stem leent aan Project Widow, is het nog niet bekend of hij ook in Assassin's Creed Unity acteert.

De releasedatum van Assassin's Creed Unity is op 13 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Assassin's Creed Unity preview lees je alvast wat we tot dusver weten over de game.

Cover image for YouTube videoAssassin’s Creed Unity Co-Op Gameplay Trailer [EUROPE]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties