Eurogamer.nl

Bug in pc-versie FIFA 15 maakt game onspeelbaar

Electronic Arts zoekt naar een oplossing.

Sommige spelers van de pc-versie van FIFA 15 hebben last van een bug, waardoor de game onspeelbaar wordt.

De fout zorgt er voor dat alle spelers inclusief de keeper gelijk naar het middenveld sprinten, nadat de aftrap heeft plaatsgevonden. Hoewel dat een grappig zicht is, hebben veel spelers hun klachten op de website van Electronic Arts gemeld en vragen ze de uitgever om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen.

Electronic Arts heeft het probleem erkent en is momenteel op zoek naar een oplossing. Het bedrijf vraagt hierbij aan de spelers die last hebben van de bug om een recent DxDiag-rapport van hun computer in de klachtenthread te plaatsen.

In onderstaande video's zie je hoe de bug er uit ziet.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.