Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hackers vallen servers Destiny en Call of Duty: Ghosts aan

Wederom het werk van Lizard Squad.

De servers van Destiny en Call of Duty: Ghosts zijn gedeeltelijk door hackers platgelegd. De aanvallen zijn opgeëist door de hackersgroep Lizard Squad.

Veel spelers hadden gisteren op de servers van Destiny en Call of Duty: Ghosts te kampen met connectieproblemen. Een deel van hen werd midden in het spel gekickt, terwijl anderen tijdelijk helemaal niet meer op de servers konden komen.

Lizard Squad heeft inmiddels de verantwoordelijkheid voor de DDoS-aanvallen opgeëist. Dit houdt in dat de servers te kampen krijgen met grote aantallen data en die vervolgens niet aankunnen. Via Twitter laat de hackersgroep weten delen van Destiny en Call of Duty: Ghosts te hebben platgelegd.

Dezelfde hackers waren vorige maand ook al verantwoordelijk voor het platleggen van een aantal gameservers. Lizard Squad was toen verantwoordelijk voor de aanvallen op de servers van PlayStation Network, League of Legends, Battle.net en Path of Exile.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Ghosts

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties