Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Exclusieve Xbox One game D4 morgen verkrijgbaar

Ook speelbaar zonder Kinect.

De episodische Xbox One-exclusieve avonturengame D4: Dark Dreams Don't Die is morgen op 19 september wereldwijd verkrijgbaar. Dat laat ontwikkelaar Hidetaka 'Swery' Suehiro weten.

Hoewel de game voor Kinect is ontwikkeld, kan je ook gebruik maken van de normale controller. Zo worden de verschillende bewegingen die je voor de Kinect moet maken, vervangen door de knoppen op je controller.

De keuze om ook de controller bruikbaar te maken voor de game is volgens Swery geen reactie op Microsofts keuze om de Kinect niet meer standaard bij de console toe te voegen. Dat was vanaf het begin van het ontwikkelingsproces al besloten en de Kinect-besturing is volgens Swery enkel "leuker".

Het eerste deel van de game bevat de proloog en de eerste twee afleveringen. Wanneer de rest verkrijgbaar is, wordt later bekend gemaakt. Gratis downloadbare kleding is elke week verkrijgbaar en is gebaseerd op bekende games.

Cover image for YouTube videoD4 Launch Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties