Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LittleBigPlanet komt met spin-off Run Sackboy! Run!

Free-to-play voor Android, iOS en PlayStation Vita.

De makers van LittleBigPlanet lanceren in oktober de free-to-play game Run Sackboy! Run! De spin-off van de LittleBigPlanet-serie komt voor Android, iOS en de PlayStation Vita.

Run Sackboy! Run! is een survival-platformer waarin je wordt achtervolgd door de stofzuiger The Negativitron, die ook als slechterik in LittleBigPlanet 2 voorkomt. Je rent door drie herkenbare omgevingen uit de LittleBigPlanet-serie: The Canyons, The Gardens en Avalonia.

Door middel van tappen en swipen ontwijk je obstakels en vijanden. Door bubbels te verzamelen kun je speciale upgrades, powerups en kostuums voor je Sackboy kopen om uiteindelijk een zo'n hoog mogelijk score neer te zetten. Aan de hand van een algemeen scorebord daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren.

De vrijgespeelde exclusieve outfits zijn uiteindelijk ook beschikbaar voor LittleBigPlanet 3. De Europese releasedatum van LittleBigPlanet 3 is vastgesteld op 19 november 2014. De game komt exclusief voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

LittleBigPlanet 2

PS3

LittleBigPlanet 3

PS4, PS3

See 1 more

Run Sackboy! Run!

Android, iOS, PlayStation Vita

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties