Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shulk bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

De ster van Xenoblade Chronicles is toegevoegd.

Shulk van Xenoblade Chronicles is het nieuwste speelbare karakter in het aankomende Super Smash Bros. voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Het gerucht dat Shulk toegevoegd zou worden aan het Super Smash Bros.-rooster ging al een tijdje, nadat een gelekte afbeelding online verscheen. Hierop waren destijds nog onbevestigde karakters te zien, waaronder ook Bowser Jr en de hond uit Duck Hunt. Het is nog niet zeker of ook die binnenkort officieel worden aangekondigd.

Bekijk op YouTube

Het Xenoblade Chronicles-personages is de twaalfde nieuwe toevoeging voor de nieuwe Super Smash Bros.-games. Dit zet de teller momenteel op 36 verschillende speelbare personages. Het rooster ziet er nu als volgt uit:

Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede, Lucario, Diddy Kong en Captain Falcon keren terug.

Animal Crossings 'Villager,' (mannelijk en vrouwelijk) de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina, Little Mac, Mii Fighter, Lady Palutena, Pac-Man, Robin (mannelijk en vrouwelijk), Lucina en Shulk zijn nieuw.

Nintendo geeft een trailer vrij waarin Shulk een introductie krijgt, naast cameo's van andere Xenoblade-personages. De releasedatum van Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS is 3 oktober, terwijl de Wii U-versie in de kerstperiode volgt.

Read this next