Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pilot Skirmish voor Titanfall verwijdert Titans

Je staat er alleen voor in nieuwe modus.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment voegt een nieuwe modus aan de Titanfall toe die geen Titans bevat, middels een nieuwe update.

In Pilot Skirmish sta je er dit keer alleen voor en kan je geen gebruik maken van de Titans. In een acht tegen acht strijd zijn tevens de AI-spelers verwijderd om de focus te leggen op speler tegen speler-actie.

De nieuwste update maakt de Marked for Death-modus een permanente toevoeging aan de verschillende modi in de game. De modus is dermate populair dat het de ontwikkelaar heeft overtuigd deze altijd beschikbaar te maken. Ook wordt er een Marked for Death playlist toegevoegd en de mogelijkheid om je loadout speciaal voor die modus aan te passen.

Tevens worden er drie kleurenblindheid-modi geïntroduceerd, nieuwe Burn Cards toegevoegd en wordt de straf op het laat aansluiten bij een game gereduceerd.

Wanneer de update exact online gaat is nog niet bekend.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties