Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stronghold Crusader 2 uitgesteld

Naar 23 september.

Ontwikkelaar Firefly heeft de releasedatum van Stronghold Crusader 2 uitgesteld naar 22 september. Oorspronkelijk stond de real-time strategiegame/kasteelsimulator gepland voor 2 september.

Firefly maakt de beslissing naar eigen zeggen om de feedback van de gesloten bètafase te verwerken.

"De afgelopen twee jaar hebben we steeds gezegd dat Stronghold Crusader 2 pas klaar is wanneer we helemaal tevreden zijn," zo zegt creatief verantwoordelijke Simon Bradbury. "Hoewel we het niet leuk vinden om de release uit te stellen, is dit de beste keuze."

"De gesloten bètafase gaf ons belangrijke feedback van Stronghold-spelers en we voelen dat deze game beter gepolijst moet worden voor we het uitbrengen," gaat Bradbury verder. "We houden ervan om ons eigen lot te bepalen en willen niet gedwongen worden om een game te vroeg uit te brengen."

"Vroeger waren releasedata heilig en konden uitgevers ontwikkelaars dwingen om een game af te leveren, ook wanneer deze niet blij waren met het resultaat. Nu zijn onze partners Mastertronic en Koch Media zeer begripvol en hebben we samen besloten om op 23 september een betere game af te leveren," zo concludeert Bradbury.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.
Reacties