Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft lekt Resident Evil: Revelations 2

Boxart en screenshot duiken op bij Xbox.com.

Capcom werkt mogelijk aan Resident Evil: Revelations 2. De Japanse ontwikkelaar heeft de game nog niet aangekondigd, maar op Microsofts Xbox.com-website wordt zowel naar een afbeelding van de hoes als naar een screenshot gelinkt (via Gamer in a Box).

De game zou een vervolg zijn op de eerste Resident Evil: Revelations, die in 2012 lanceerde voor de Nintendo 3DS. Een HD-versie volgde een jaar later voor de pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.

Revelations wordt veelal gezien als een terugkeer naar de horror-roots van Resident Evil. Terwijl je een verlaten cruiseschip onderzoekt als het bekende personage Jill Valentine, ligt de nadruk meer op puzzelen dan op actie.

Het lekken van een eventuele Revelations 2 volgt op een eerdere aankondiging van Capcom: er is een Resident Evil remake in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Capcom laat in een reactie weten niet in te gaan op geruchten en speculatie. Wel is al langer duidelijk dat het bedrijf op zoek is naar een nieuwe weg voor de serie, nadat Resident Evil 6 minder verkocht dan verwacht.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil: Revelations 2

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties